Storytel – Arvonnan säännöt, uutiskirjeen tilaajat

Storytel Oy, Hämeentie 19, 00500 Helsinki.

Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål på mail: support.dk@mofibo.com

Ønsker du i stedet at blive ringet op, kan du udfylde vores formular her.
Virkelig god service med kæmpe udvalg...
Virkelig god service med kæmpe udvalg af bøger. Får læst meget mere nu, hvor jeg kan lytte dem i bilen på vej til arbejde.

Kontakt kundeservice:

Kuinka voin osallistua?

Kilpailun järjestäjä

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun tilaat Storytelin uutiskirjeen rastimalla markkinointiviestit sallivan ruudun luodessasi uutta Storytel-tiliä tai lisätessäsi sen omille sivuillesi. Mukana ovat automaattisesti sekä vanhat että uudet uutiskirjeen tilaajat. Aktiivista tilaus ei ole ehtona kilpailuun osallistumiselle.

Arvontaan osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää Storytelin uutiskirjeitä, jotka sisältävät kirjavinkkejä, tarjouksia ja uutisia sovelluspäivityksistä. Uutiskirjeen tilaamisen voi perua milloin tahansa jokaisen Storytelin lähettämän uutiskirjeen alaosassa olevan perumislinkin kautta. Storytel käsittelee henkilötietojasi henkilötietolain ja 
tietosuojakäytäntömme puitteissa.

Kuka voi osallistua?

Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomessa asuva yksityishenkilö.

Mitä voin voittaa?

Arvomme kerran kuukaudessa kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 3 kuukauden lahjakortin Storytel-kirjapalveluun (arvo 47,99 €).

Miten lunastan palkinnon?

Lahjakortti lähetetään voittajalle sähköpostitse. Lahjakortti on lunastettava 24 kuukauden kuluessa sen myöntämisestä.

Voinko muuttaa palkinnon rahaksi?

Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa ja kilpailu on voimassa kuukausi kerrallaan. Järjestäjällä on oikeus keskeyttää kilpailu ilman erityistä ilmoitusta.

Mihin saakka kilpailu on voimassa?

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Mikä on viimeinen osallistumispäivä?

Voittaja arvotaan kunkin kuukauden lopussa. Kaikki, joilla on aktiivinen uutiskirjetilaus kuukauden tarkastelujakson aikana, ovat mukana arvonnassa.

Kuinka voittaja valitaan?

Storytel suorittaa arvonnan kaikkien uutiskirjetilaajien kesken kunkin kuukauden lopussa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lahjakorttikoodi lähetetään samaan sähköpostiosoitteeseen, joka on rekisteröity Storyteliin. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Järjestäjän vastuu

Sääntöjen hyväksyminen

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@storytel.com. Arvontaan osallistumalla osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Storytel Oy pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta